Jul 02

HIGHLIGHT KENOSIS @ Apasu Bar

Sambata, 4 iulie 2009 va asteptam la Apasu Bar pentru un concert exceptional Highlight Kenosis, cu Black Stain in deschidere

GEN: Progressive Rock
ORA: 20.00
PRET BILET: 15 RON (un cocktail inclus)

Despre HK
Highlight Kenosis inseamna Matei Damian – Ulmu – chitarist si compozitor, Oana Maria Stoica – voce si versuri, Dragos Serbanescu – chitara bass si John Ciurea – tobe. Toti membrii trupei HK au studii muzicale sau artistice. Matei a absolvit Universitatea de Muzica din Bucuresti, sectia chitara clasica, si are la activ peste 20 de ani de muzica, din care 10 ani in Bere Gratis si Trupa Veche. Oana a studiat baletul timp de 9 ani la Liceul de Coregrafie din Bucuresti si 3 ani de actorie la Bucuresti, si a facut parte timp de 2 ani din Trupa Veche. In prezent, isi perfectioneaza tehnica vocala prin lectii de canto. Dragos a absolvit Universitatea de Muzica, sectia corzi grave (contrabas) si Guildhallschool of Music and Drama din Londra si este sef de partida in Orchestra Radio. John a descoperit tobele de foarte tanar si ulterior a absolvit Scoala de Arta, sectia tobe / percutie.
Peste 50 de concerte in toata tara si in afara, o intalnire de exceptie cu Glen Hughes (ex-Deep Purple, ex-Black Sabbath) de Ziua Europei, in Bulgaria, un clip gata sa fie lansat si un album nou-nout produs integral in Suedia. Un bilant mai mult decat spectaculos pentru cei 4 muzicieni care vin fiecare cu experientele muzicale proprii.
Hitul trupei, “A Drop Of You”, aflat de 10 saptamani in topul romanesc de la City FM, are de curand un videoclip. Filmarile au durat mai bine de 20 de ore sub bagheta regizorului Valentin Partenie. Clipul i-a dat multa bataie de cap Oanei, solista trupei, care a filmat mai tot timpul in raza unui ventilator electric. Curentul i-a provocat Oanei dureri cumplite de cap, fiind nevoita sa intrerupa filmarile pana cand echipa a reusit sa-i procure aspirina si algocalmin, lucru destul de dificil de realizat, dat fiind ca la 4 dimineata nu multe farmacii mai raman deschise in oras.

Parteneri media: Auto TVMetalheadMetal ActMetalfan

Leave a Reply