Feb 25

Eu personal am ceva împotriva chestiilor produse de Apple. MacIntosh, iPhone, iPod, i-căcat. Toate mi se par nişte chestii frumos colorate, cu iconuri mari şi aproape complet inutile.

Azi mă voi lega de iTunes. Ideea pe scurt… am prins un iPhone pe mână, m-am jucat un pic cu el, am căutat un client de SSH pentru el. Nu avea nimic instalat. Am căutat pe Google, am găsit cu greu ceva. Cu linkuri către magazinul de la iTunes. Trei dintre aplicaţii costau. Nu mult, 2-3 euro de bucată. Dar… erau pe bani. Surpriză, una din ele era free. Dau să văd despre ce e vorba, browserul urlă că nu poate continua din cauză că nu am instalat în calculator iTunes. Instalez, încerc încă o dată. Ajung iar în magazinul lor, găsesc aplicaţia (free), încerc să dau un download… şi îmi cere user şi parola.

Ok, nici o problemă. Îmi fac un cont de utilizator acolo. Nimic deosebit. Să îmi pot accesa contul, trebuie mai întâi să accesez linkul de activare, link primit în mail. Nici o problemă. Click pe link. Din 3 browsere diferite. Rezultatul: se vede în screenshot…

Screw Apple. Va urma…

Leave a Reply