Oct 20

DACORUM HALLOWEEN PARTY 4 – DAC MOTORS ROMANIA

Data: 31 octombrie 2009
Locaţia: La Apaşu
Preţ bilet: De criză. Adică gratis
Detalii: Dac Motors – Dacorum Halloween Party 4

31 Octombrie 2009, ceasurile 21 bătute fix fiindcă ai numărat clopotele… paşii tăi se aud pe asfaltul umed… te grăbeşti… te uiţi în spate… parcă e o umbră în spatele tău… intră pe strada asta… parcă sunt mai mulţi oameni acolo, în dreptul barului ăla… poate ei te pot ajuta… te îndrepţi alergând spre ei… te bucuri când vezi că te-au observat şi se uită la tine… când ajungi însă aproape îţi dai seama unde eşti… şi este prea târziu să mai faci ceva… ai ajuns la DAC MOTORS HALLOWEEN PARTY 4 !!!

Credeaţi că anu’ ăsta scăpaţi de cel mai tare party costumat al anului ?

După 3 ediţii consecutive, Clubul Moto Dacic vă aşteaptă la încă un Halloween Party unde fiecare trebuie să-şi pună la grele încercări următoarele:

  • Imaginaţia – fiindcă vom premia cel mai reuşit costum !
  • Urechile – fiindcă vom avea în premieră un concurs de LIVE KARAOKE !
  • Ficatul – fiindcă zău aşa !

Aşa că luaţi-vă în dinţi inima, la bani mărunţi ficatul, la braţ pe cine vreţi şi acasă pe cine v-o place şi hai să ne distrăm cum trebuie sâmbătă, 31 Octombrie, la Apaşu Bar, în strada Economu Cezărescu 43, începând cu orele 21 !

Să fie stafie care vă minte !

Pentru DAC MOTORS petrecerea de Halloween reprezintă deja o tradiţie. Aflată anul acesta la ediţia a 4-a, al 4-lea an consecutiv, Dacorum Halloween Party este un prilej de revedere a prietenilor şi de distracţie împreună cu invitaţii, fie ei motociclişti sau nu.

La ultima petrecere de acest gen, ţinută la aceeaşi locaţie cu cea din acest an, numărul participanţilor a depăşit cifra de 300 (coincidenţa cu filmul purtând acelaşi nume este pur întâmplătoare, probabil ei s-au inspirat de la noi), conducându-ne în mod natural spre decizia de a ne depăşi realizările şi a oferi cea mai bună sărbătorire a unei nopţi în care fiecare îşi poate utiliza imaginaţia, uimindu-şi prietenii şi distrându-se până în zori.

Vă vor încânta auzul: C.O.D. şi Richter 9.7

Leave a Reply