Nov 19

“La Rocca” ar intra teoretic în categoria “Baruri şi cluburi”. Nu ştiu din ce motiv, însă eu l-aş situa mai bine în categoria “Cârciumi”. Deşi este situat relativ central, potrivit site-ului Sapte Seri pe Str. Theodor Aman 36 (intersecţia Bd. Dacia – Calea Grivitei), Bucureşti, modul de a ajunge până la el e destul de dubios. Străduţa pe care se află e destul de puţin luminată, şi undeva la intrarea în bar era o groapă măricică cu panouri de semnalizare înainte şi după ea. Chiar mai mult, câţiva câini vagabonzi bântuiau liniştiţi prin faţa intrării.

Înăuntru pare destul de curăţel, aranjat, amenajat cu o oarecare urmă de bun-gust. Din păcate amenajarea interioară nu spune absolut nimic, pare complet lipsit de personalitate, nu iese cu nimic din comun. E pur şi simplu un bar. Şi atât.

La Rocca

Servirea mi-a părut destul de rapidă. Imediat ce ne-am aşezat, o chelneriţă a venit cu patru meniuri. Deşi noi eram cinci. Comanda ne-a fost adusă suficient de rapid. Băuturile erau reci. Cocktailul (“La Rocca”) băut de mine era destul de binişor făcut, papanaşii mâncaţi de ceilalţi am înţeles că erau foarte buni. Preţurile destul de ok. Preţuri normale, de pub.

Minusuri: la plecare am aşteptat ceva vreme până să apară cineva să cerem o notă. Nu a apărut nimeni, drept urmare am cerut nota direct la bar. Al doilea minus: pe undeva pe acolo bântuia un emo la vreo 14-15 ani împreună cu un puştan de maxim 7-8 ani. La un moment dat au intrat amândoi în baie, s-a auzit o bufnitură puternică, a ieşit întâi emo-ul, apoi puştanul. În urma lor rămăseseră urmele a ceea ce odată fusese o vază imensă.

Potrivit descrierii din Sapte Seri ar exista şi o terasă frumoasă acolo, deschisă vara. Tot ce am reuşit să văd erau câteva mese şi scaune din lemn afară, în ploaie. Cine ştie… poate va reuşi să mă impresioneze mai mult la vară. Până atunci însă, slabe şanse să mai trec pe acolo.

P.S.: Imaginea folosită a fost preluată de pe site-ul Sapte Seri.
P.P.S.: Acelaşi articol, exceptând foto, este publicat şi pe forumul Stresofobia.

Leave a Reply