Apr 29

Mă plictiseam rău de tot într-o noapte. Bântuind aiurea pe internet am dat un click pe un banner al unui site de dating. Da, un site din alea unde îţi pui poza şi câteva detalii şi precizezi că ai ieşit la agăţat. Online. Şi cine ştie, printre sute de paraşute care îşi dau până şi preţurile, poate se găseşte vreuna gratis… Nu dau şi numele site-ului, nu vreau să îi fac reclamă gratis.

Am dat iniţial să mă car de pe site-ul acela (nu suport genul). Daaaaaaaaaaar… văd undeva o poză de profil. Mă loveşte râsul şi continui să mă uit pe acolo.

Am extras câteva poze pe care le şi postez aici…

Primul şi-a făcut poză cu banii. Dar şi-a cenzurat singur mutra, probabil pentru a nu şoca eventualele atârnătoare interesate de teancurile de hârtii. La al doilea am rămas şocat. Nu doar că arată ca şi cum a fost schiţat fin cu toporul, dar m-a şocat tehnica photoshopului folosit, ideea de a-şi pune bustul gol şi naşpa peste un background cu trei pomi. Peste care, să fie mai profundă poza, a mai pus şi un trandafir.

Astea două sunt fără prea multe comentarii. Adevărul e că toate pisdele se udă instant când văd atâta şmecherie. Cu ochelarii la ochii şi ţigara înfiptă in gură, cu muşchii gen Rowan Atkinson (Mr. Bean) în tinereţea lui, tronând pe bancheta din spate a unei Dacii. Probabil ruptă. Al doilea nu necesită comentariu, este suficient să se observe lanţul de la gât. Că ăla face tot. Deşi la ăia 13-14 ani pe care îi are nu ştiu dacă îl ajută prea mult.

Să vedem… Ce se mai caută în zilele astea pe site-uri de dating… O amintire de muşchi. La ambii. O faţă de bou surprins de maică-sa când se masturba în cameră, şi o figură gânditoare. La bustul gol şi cu fular.

Se zice că fetelor din ziua de azi le plac tipii răi. Duri. Drept urmare, un tatuaj model pârnaie, o sabie de “ninja mâncaţaş” şi o poză cu icoanele in spate. Model clar de duritate. De la săbii şi ninja ajungem la ultimul specimen pe ziua de azi, specimen lăsat intenţionat la urmă. Nu m-am prins cine caută dating online. El sau ea? Sau amândoi? Şi de ce dracu’ şi-au pus online o poză de la nuntă? “Dă bine” în ziua de azi să faci poze la vreun party? Da, poate… dar la nuntă?? Şi la minim 45+50 de ani? Cum s-or simţi aştia când, într-o bună zi, le va veni odrasla acasa fericită: “Mami, tati… V-am văzut pe internet! Pe un site de nefutuţi!”

Leave a Reply