Apr 28

În ultimele zile am tot văzut prin oraş (cel puţin prin sectorul 4) o mulţime de fluturaşi lipiţi peste tot. Nişte fluturaşi alb cu verde, cu un tanc pe ei. Cu link sub tanc. www.tancul.ro. Curiozitatea m-a făcut să intru pe site, aşteptându-mă să văd ceva site de paintball, echipament militar sau orice altceva. Surpriza a fost destul de mare…

Tancul.ro este de fapt site-ul lui Codrin Ştefănescu, candidatul Partidului Conservator la Primăria Capitalei, iar fluturaşii reprezintă o parte din campania lui, desfăşurată sub sloganul “Eliberaţi Bucureştiul!”. A fost o surpriză, mai ales după ce s-a umplut tot sectorul 4 de fluturaşii lui Piedone.

În fine, probabil nu o să mă duc la vot (nu am viză de Bucureşti), însă din punctul de vedere al privitorului începe să devină distractiv. Tancul, Piedone… Nu aş fi surprins să descopăr şi candidaturile lui Batman, Superman, De Vito (da, ăla mic şi negru), Mitralieră, Supermarket şi Comunitari.

P.S.: Până la urmă drăguţ site-ul (Mambo sau Joomla), culori frumuşele, însă nu am reuşit să înţeleg ce reprezintă acea “Sample Image” din pagina de contact.

Leave a Reply